שמן אבוקדו הוא שמן בישול העשוי מפרי האבקודו.השמן מתאים לבישול בחום גבוה,ולשימוש בסלט ורטבים.
הבישול עם שמן האבוקדו עד להגעת הטמפרטורה שבה השמן מתחיל לייצר עשן,היא נקודת תסיסת השמן.
השמן מומלץ לטיגון בחום גבוה כמו לבישול מוקפץ וטיגון שניצלים לדוגמא.
הוא מתאים גם לטיגון עמוק.
ההבדלים בין סוגי מרססי השמן
מרססים רגילים לנוזלים חוץ ממרססי שמן מיועדים לנוזלים כמו רוטב או מרקים וסוגי תערובות שונות.
אותם סוגי מרססים המתאימים למשל לרטבים בעלי משאבה חזקה מעט יותר בכדי להתמודד עם הסמיכות
של הרוטב,שברוב המקרים הוא יותר סמיך.
בגדול,מרסס שמן עשוי להועיל לבריאותכם,ולמה? משום ששימוש עם מרסס שמן מסייע בהפחתת צריכת שומן וקלוריות.
|