ביצה בקן
רמה: 1
זמן הכנה: 5 דקות בערךD:
מצרכים:
ביצה
פרוסת לחם לבן
כוס
מחבט
קערית קטנה
קרש חיתוך
אופן ההכנה:
שוברים את הביצה לקערית וטורפים אותה.
שמים את פרוסת הלחם הלבן על קרש החיתוך,
לוקחים את הכוס ולוחצים אותה על הפרוסה, עד שיהיה
עיגול בפרוסה. מוציאים את העיגול.
שמים את המחבט על הגז, מחממים מעט שמן במחבט
ושמים את הפרוסה על המחבט.
מחכים עד שתהיה זהובה בצד אחד,
ואז הופכים אותה. שופכים את הביצה לחור שבלחם,
ומחכים עד שלא תהיה נוזלית.
כשהביצה לא נוזלית, הופכים את הפרוסה ביחד עם הביצה ומחכים
איזה דקה או שתיים, מכבים את הגז ו...
פרייטנבה אפיטיטה!!!
(בתיאבון ברוסית)
|