כאן תוכלו לגלות איך מכינים חביתת עגבניות:)
מומלץ לארוחות בוקר:)
רמה: 1 מתוך 3
זמן הכנה: 10-15 דקות
המצרכים:
שמן למחבת
2 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
עגבניה אחת
הכלים:
סכין
מחבת
מרית (להיפוך)
אופן ההכנה:
חותכים את העגבניה לקוביות.
שוברים את שתי הביצים לקערה וטורפים אותן.
אז מחממים שמן במחבת.
לאחר מכן, כשהמחבת חמה שופכים את
העגבניות לתוך המחבת.
מידי פעם בוחשים.
כאשר העגבניות מוכנות, (כ3-5 דקות)
שופכים לתוך המחבת את הביצים הטרופות
,ממליחים (ומפלפלים לפי הטעם) ומחכים עד שהביצים
לא יהיו נוזליות. (כ-4-7 דקות לאחר ששופכים אותן למחבת)
כאשר הביצים כבר אינן נוזליות, הופכים בעזרת המרית את החביתה
ומחכים עוד 1-2 דקות. לאחר מכן מעבירים את החביתה לצלחת,
ובתאבון!
(וכמובן שמכבים את הגז)
|