x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
הפנאי שלי
טכנאי מחשבים - קבל הצעת מחיר חינם וללא התחייבות
 
    דף הבית
    פורום כללי
    משחקי ספורט
    משחקי אסטרטגיה
    משחקי פעולה
    משחקי ילדים
    משחקי חשיבה
    משחקי מיומנות
    משחקים רב משתתפים
    משחקי אסטרטגיה להורדה
    משחקי ילדים להורדה
    משחקי פעולה להורדה
    משחקי ספורט להורדה
    משחק חשיבה להורדה
    משחקי מיומנות להורדה
    משחק נחש את המספר
    משחק המזל שלי
    מתכונים
    טיפים למשחקים
    משחקים להורדה
    האינטרנט איטי ?
    חידות
    מה חדש
    שעשועון
    משחק הרפתקאות
    מדריך לאיחוי דיסק
    פעם והיום
    קסמים
    טיפים לחיסכון בכסף
    סקרים
    טיפים למשחק קרבות בארמון
    Tips BiteFight
    BiteFight
    צור קשר
    האח הגדול 2013

מתכון פתיתים אדומים:

1 חב' פתיתים

1 בצל גדול

1 קופסה רסק עגבניות

שמן זית לטיגון (כ-3 כפות)

 כמון

מלח

אבקת מרק עוף

 פלפל שחור

 מעט שום

מטגנים את הבצל, מוסיפים שן שום ומטגנים, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קצת.

 מנמיכים את האש, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, קופסת רסק עגבניות, 3 כפיות גדושות מרק אבקת עוף, כפית מלח, פלפל שחור וכמון ומערבבים היטב.

 מגדילים את האש, מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים עם מכסה חצי סגור במשך 7 דקות. אחרי 7 דקות מערבבים שוב, סוגרים את הסיר ונותנים לפתיתים עוד 7 דקות.
לסגור את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה ל-5 דקות.

 מתכון פתיתים רגילים:

1 חב' פתיתים

שמן זית לטיגון (כ-3 כפות)

מלח

אבקת מרק עוף

 פלפל שחור

 מטגנים את הפתיתים, מנמיכים את האש, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, שלוש כפיות גדושות מרק אבקת עוף, כפית מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

 מגדילים את האש, מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים עם מכסה חצי סגור במשך 8 דקות. אחרי 7 דקות מערבבים שוב, סוגרים את הסיר ונותנים לפתיתים עוד 8 דקות.
לסגור את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה ל-5 דקות.

 עכשיו - השוואת מחירים חינם וללא התחייבות סדנאות בישול מקצועי 057-9418333