מתכון פתיתים אדומים:
1 חב' פתיתים
1 בצל גדול
1 קופסה רסק עגבניות
שמן זית לטיגון (כ-3 כפות)
כמון
מלח
אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מעט שום
מטגנים את הבצל, מוסיפים שן שום ומטגנים, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קצת.
מנמיכים את האש, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, קופסת רסק עגבניות, 3 כפיות גדושות מרק אבקת עוף, כפית מלח, פלפל שחור וכמון ומערבבים היטב.
מגדילים את האש, מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים עם מכסה חצי סגור במשך 7 דקות. אחרי 7 דקות מערבבים שוב, סוגרים את הסיר ונותנים לפתיתים עוד 7 דקות. לסגור את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה ל-5 דקות.
מתכון פתיתים רגילים:
1 חב' פתיתים
שמן זית לטיגון (כ-3 כפות)
מלח
אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מטגנים את הפתיתים, מנמיכים את האש, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, שלוש כפיות גדושות מרק אבקת עוף, כפית מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
מגדילים את האש, מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים עם מכסה חצי סגור במשך 8 דקות. אחרי 7 דקות מערבבים שוב, סוגרים את הסיר ונותנים לפתיתים עוד 8 דקות. לסגור את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה ל-5 דקות.
עכשיו - השוואת מחירים חינם וללא התחייבות סדנאות בישול מקצועי 057-9418333
|