x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
הפנאי שלי
טכנאי מחשבים - קבל הצעת מחיר חינם וללא התחייבות
 
    דף הבית
    פורום כללי
    משחקי ספורט
    משחקי אסטרטגיה
    משחקי פעולה
    משחקי ילדים
    משחקי חשיבה
    משחקי מיומנות
    משחקים רב משתתפים
    משחקי אסטרטגיה להורדה
    משחקי ילדים להורדה
    משחקי פעולה להורדה
    משחקי ספורט להורדה
    משחק חשיבה להורדה
    משחקי מיומנות להורדה
    משחק נחש את המספר
    משחק המזל שלי
    מתכונים
    טיפים למשחקים
    משחקים להורדה
    האינטרנט איטי ?
    חידות
    מה חדש
    שעשועון
    משחק הרפתקאות
    מדריך לאיחוי דיסק
    פעם והיום
    קסמים
    טיפים לחיסכון בכסף
    סקרים
    טיפים למשחק קרבות בארמון
    Tips BiteFight
    BiteFight
    צור קשר
    האח הגדול 2013

פשטידת ברוקולי

 

רכיבים:
1 כוס קמח
1 חלמון
75 גר' חמאה
1/2 כפית מלח
כף - 2 כפות שמנת חמוצה
מעבדים במג'ימיקס - משטחים על תבנית, מצננים ואופים אפיה עיוורת

למילוי:
800 גר' ברוקלי מפורק (אני השתמשתי בקפוא שהפשרתי)
2 שיני שום קצוצות
3 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה (מינוס הכמות שהפרשנו לקלתית)
150 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנות או מפוררת
100 גר' גבינה צהובה מגורדת (לי היה עמק אבל במתכון היה כתוב קשקוול)
קורט אגוז מוסקט מגורר

למי שמשתמש בברוקלי טרי - חולטים במים עד שמתרכך ומסננים. משאירים כמה פרחי ברוקלי יפים לקישוט ואת היתר פשוט מכניסים למג'ימיקס יחד עם השום, שמנת חמוצה וביצים ומעבדים לעיסה.
יוצקים את הבלילה מעל , מקשטים בפרחי הברוקלי ומטביעים פנימה את קוביות הבולגרית, מפזרים מעל גבינה צהובה (מי שאוהב יכול לפזר גבינה צהובה גם בתוך הבלילה).
אופים כחצי שעה בחום בינוני עד שהבלילה מתייצבת.

עכשיו - השוואת מחירים חינם וללא התחייבות סדנאות בישול מקצועי 057-9418333