ספגטי עם עוף
להרתיח את העוף במים כדי שייצא הלכלוך ולשפוך את המים.
לטגן חצי בצל וקצת שום, להוסיף את העוף, מלח, כוס מים וכפית מרק עוף.
לבשל לפחות 20 דקות על אש קטנה עד שהמים מתאדים.
בינתיים לשים ספגטי בסיר עם מים ומלח.
להכין בסיר רוטב (שמן, החצי השני של הבצל, שום, רסק עגבניות, קצת קטשופ חריף, מלח, פפריקה אדומה ותבלין פיצה), להוסיף את העוף ולערבב.
לסנן את הספגטי, להוסיף לרוטב והעוף ולערבב.
שילוב:
להרתיח את העוף במים עם כפית מלח ופלפל כדי שייצא הלכלוך ולשפוך את המים.
לטגן בצל חתוך בינוני על אש גדולה עד שהבצל מזהיב, להנמיך את האש ולהוסיף את העוף בצורה אחידה בתחתית הסיר. לכסות את הסיר.
אחרי שהעוף מתחיל לקבל קצת צבע הופכים אותו לצד השני, משאירים את העוף להתבשל במיצים של עצמו כאשר הופכים כל 7-6 דקות . אחרי 25 דקות של בישול יש להוסיף רבע כוס מים וכף מרק עוף . אחרי שהמים מתאדים נוסיף עוד רבע כוס מים וניתן לעוף להתבשל עוד 10 דקות, והוא מוכן.
* כל תהליך הבישול מתבצע כשהסיר מכוסה.
עכשיו - השוואת מחירים חינם וללא התחייבות סדנאות בישול מקצועי 057-9418333
|