אורז לבן
לשטוף במסננת שתי כוסות אורז,
לשים בסיר על אש גדולה ולייבש עד שהמים מתאדים.
להוסיף 4-3 כפות שמן, ולהמשיך לטגן עוד 3-2 דקות.
להנמיך את האש, להוסיף שלוש כוסות מים קרים,
כפית מלח, פלפל שחור ושתי כפות גדושות מרק עוף ולערבב היטב.
להגדיל לאש גדולה ולהביא לרתיחה.
כשרותח – להנמיך את האש, לכסות ולהשאיר 18-17 דקות.
לסגור את האש, לערבב קצת, לכסות ולתת לסיר לעמוד 20 דקות.
עכשיו - השוואת מחירים חינם וללא התחייבות סדנאות בישול מקצועי 057-9418333
|