אורז אדום
לטגן כמה דקות בצל גדול בשלוש-ארבע כפות שמן זית, ובסוף להוסיף שן שום ולטגן עוד קצת.
לשטוף במסננת שתי כוסות אורז, להוסיף לבצל ולטגן קצת על אש גדולה עד שהמים מתאדים.
להנמיך את האש, להוסיף שלוש כוסות מים קרים, קופסת רסק עגבניות, כפית מלח, שתיים וחצי כפות מרק עוף, כמון ופלפל שחור ולערבב היטב.
להגדיל לאש גדולה ולהביא לרתיחה.
כשרותח – להנמיך את האש, לכסות ולהשאיר 18-17 דקות.
לסגור את האש, לערבב קצת, לכסות ולתת לסיר לעמוד 20 דקות.
עכשיו - השוואת מחירים חינם וללא התחייבות סדנאות בישול מקצועי 057-9418333
|