x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
- האתר סגור -
פתחתי אתר חדש בשם זיק
 
 בניית אתרים
 
   
 
 
-ראשי-
מזמין | משתתףעיצובים קודמיםלינקים • מתנותקיבלתי | זכיתיפרסים
 
-פינות האתר-
 
-מפעלים-
 
-פנאי וכיף-
 
-שונות-
• ספיישלים • השלמות זמזם
|           |
 
-מקרא-
מה שמסומן ככה זה אומר שהוא חדש
מה שמסומן ככה זה אומר שהוא התעדכן
מה שמסומן ככה אומר שהוא יהיה בקרוב
 
 
 
- מתכון לסטייק בקר בצל -
 
כאאאאאאאאאאאן ? מתכון לסטייק בקר בצל D:
אין להעתייייק !
תהההההההההנו ובתאבוווון =]
 
<-----------------------זמזם---------->
מצרכים
4-5 סטייקים עין, מופשרים 
2-3 בצלים גדולים
שמן
פלפל שחור
מלח
 
אופן ההכנה
מסדרים את הסטייקים במגש גדול שנכנס לתנור
קוצצים את הבצלים דק דק. אפשר ורצוי במעבד מזון, או בכלי הידני הזה שהיה מאד פופולארי בארץ לפני כמה שנים,
עם הידית שנמצאת בראש המכסה ומסובבים אותה כדי להזיז את הלהב החותכת שבתוך המיכל.
אם קוצצים את הבצל במעבד מזון, הוא קצת מרסק אותו ומגיר ממנו הרבה נוזלים, אז רצוי לסחוט את הנוזלים
ולהשתמש בבצל יבש יחסית.
שמים את הבצל בקערה. מוסיפים לו מלח על פי הטעם, אני שמה בערך כפית.
מוסיפים הרבה פלפל שחור, בין כפית מלאה לכפית וחצי, שיהיה מפולפל, אבל במידת ההגיון.
מוסיפים שמן - בערך רבע כוס.
מערבבים הכל היטב לעיסה.
לוקחים בערך שתי כפות גדושות מעיסת הבצל והשמן, ומורחים על כל סטייק.
מכסים את כל שטח הפנים שלו בבצל הקצוץ.
מכניסים לתנור שחומם ל - 200 מעלות, נותנים לבשר מכת חום גבוהה למשך כעשר דקות,
ואח"כ מנמיכים החום ל - 180 מעלות.  הסטייק חצי נאפה-חצי נצלה, ושכבת הבצל למעלה מונעת ממנו להחרך.
השמן מרכך אותו, והמלח והפלפל נספגים היטב בבשר.
צריך לדאוג לא לייבש את הסטייק יתר על מידה, ולהוציאו מהתנור כשתחתית המגש עדיין
רטובה עם טיפת נוזלים שהופרשו מן הבשר והבצל.
אם הארוחה מתעכבת, ניתן לשמור את הסטייקים בתנור עד שאוכלים, אבל אז יש לכסות את המגש בנייר אלומיניום,
ולהנמיך את התנור לחום נמוך מאד, 120-130 מעלות. רק לשמירת החום.
אם הבשר שקניתם היה מאיכות טובה, הסטייקים יהיו נימוחים בפה, ואפשר יהיה לחתוך אותם עם מזלג בלבד,
ללא עזרת סכין.
תפוח אדמה אפוי בנייר כסף הולך עם זה מצויין. אופים אותו בו זמנית יחד עם הסטייקים,
בצד המגש.
 
<-----------------------זמזם---------->

 
 
th_sun.gifth_sun.gifth_sun.gif
 
הלוח השמאלי של..
זמזם =]
 
 
 
צוות זמזם מאחל לכם
 יום נהדר
 
 
- הצאט -

אין לקלל / להתחזות / להספאים
אחרת ? תחסמו
 
 
- הזמנות -

מפעל ההזמנות-
תהל [האתר של תולי]
שיר [כמעט מלאכים]
חן [סנופי]
---------------
מפעל ביקורות-
שחר [דיפדל]
 
 
- פרסים -

------------------
- מועדון זמזם -
הדר [סקופי1]
קרן [בננה]
אור וטל [ביוטי]
------------------
- מבצע 1 -
גל [משחקי דפדפן]
שחר [דיפדל]
------------------
- שיאי גולשים -
מריה [פרנץ' ונילה]
דויד [גליפ]
------------------
- חלוקת מתנות -
דניאלה [ארנולד]
הודיה [milis]
אור וטל [ביוטי]
ספיר [דמפר]
רין [GO]
נטע [לולה12]
------------------
- בנק זמזם -
שני [ע''ו פופקורן] - עיצוב שלם
מריה [פרנץ'] - עיצוב שלם
------------------
- האכלת ביצה -
שחר ולוסי [זימה]
חן [סנופי]
------------------
- מבצע 4 -
חן [סנופי]
 
 
- מקרא -

מוכן
בקרוב מוכן
מוכן חלקית
בהכנה  
הערה בפורום
להקפיץ
לשלוח פירוט
עבר זמן פירוט
לפרט מחדש
 
 
 
- פנאי -
 

 
אימוץ ביצים 
 
יו-יו ביצים
 
 
- חם מהתנור -
- בנק זמזם -
- ''שקט מוחלט'' [פרק 2] -
- בידור זוכה -
- תחרויות המועדון -
- מעצבים לך ת'אתר -
- פ. בעליי חיים -
- הזמזמון -
  
 
- תיבת הבקשות -
תמונות PNG
× מדריך לתמונות PNG
 
 
 
- מבנה הלוח השמאלי -
רוצים את הלוח השמאלי
של זמזם ?
שימו את הקרדיט הבא-
מבנה הלוח ? נלקח מכאן-
 
 קידום אתרים
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hosted by ImageHost.org
 
 
 
© כל הזכויות שמורות לזמזם
אלא אם כן צויין אחרת ,
תכני האתר שייכות לצוות זמזם בלבד
כל הזכויות שמורות - זמזם 2009 ©