כוס וחצי סוכר כוס וחצי קמח תופח כוס חלב כוס שמן קנולה 3 ביצים חבילת אינסטנט שוקולד 3 כפות קקאו לקרם: 100 גרם שוקולד מריר חצי כוס חלב (אפשר קצת יותר)
אופן ההכנה- לחמם את התנור לחום 180 מעלות. לשים את כל החומרים בקערה לפי סדר הרשימה. לערבב עם המיקסר עד שיהיו בועות ומעורבב טוב. לשפוך לתבנית 26 משומנת. לאפות כ 30-40 דקות, להכניס סכין העוגה מוכנה שהסכין יוצא יבש לקרם: לשים בסיר על הגז את השוקולד והחלב ביחד, לערבב עד שיהיה קרם חלק ולשפוך על העוגה החמה לחכות שיתקרר ולהגיש.