חזה ברווז בצ'אטני תפוחים ובלסמי =] 
|
|
תמונה -
מצרכים :
2 חזות ברווז 2 תפוחים גרנד-סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות חצי כפית צ'ילי חריף פרוס- כמות על פי הטעם 3-4 שיני שום פרוסות 2 כפות גולדן סירופ כף חומץ בלסמי פלפל שחור גרוס, מלח ים, שמן זית
אופן ההכנה:
1. מנקים את חזה האווז מעודפי השומן וחורצים ריבועים על השומן.
2. דואגים לחמם תנור מראש ל-180 מעלות.
3. מחממים מחבת, מתבלים את חזה האווז במלח ים ופלפל שחור גרוס, מניחים את חזה האווז על צד השומן במחבת למשך 3-4 דקות ומעבירים לתנור עם השומן למעלה לעוד 8-10 דקות.
4. בינתיים מכינים באותה המחבת את הצ'אטני: נקפיץ את השום וכמות צ'ילי חריף לפי הטעם, נוסיף את התפוחים ונקפיץ יחד כשתי דקות, נוסיף מלח, פלפל , גולדן סירופ וחומץ בלסמי.
5. נוציא את חזה הברווז מהתנור נפרוס ונמזוג את הרוטב .
6. מומלץ להגיש עם פירה או אורז לבן.
בתיאבון ( ;
|
עיצוב המתכון ?! ע"י צוות מותק הסדר ?! ע"י צוות מותק * ככה שלא להעתיק כלום כן : ) ? *
כול הזכויות לתכנים ולחומרים שמורות לאתר מותק בלבד !
אלא עם כן צוין אחרת . אין לקחת או להעתיק חומר המקורי לבעל האתר !
כול הזכויות שמורות ל - www.2all.co.il/web/Sites/motek5 © 2009 | טואול .
|
פרסים (;
נעמה - פסס
מעיין - מוניב ^^
הזמנות D:
מיכל - אין אתר גפן אתר כ"מ
מבצעים ?!
נעמה - פס .
מבצעים
מבצע 1
מבצע 2
מבצע 3
מבצע 4
מבצע 5
מבצע 6
מבצע 7
מבצע 8
מבצע 9
מבצע 10
מקרא (:
מוכן
יוכן בקרוב
בהכנה כעת
לפרט
לפרט מחדש
להקפיץ
מוכן חלקית
עבר זמן הפירוט, ולא פירטת!
במידה ופרס לא מוכן תוך 3 ימים ? הקפיצצו את הפפירוט DD:
בקשות 3 .
- מדריך לצ'אט - מעיין
אנחנו נשתדל לבצע ת'בקשות שלכם במהרה DD:
תהנוו 3>
קרדיט
לקחתם ת'רעיון של..
הלוח השמאלי?! בכיף
שימו קדיט מקושר באתרכם :
עיצוב סרגל השמאלי
נלקח מאתר ?!
|