ואפל קרם תותים ושוקולד לבן ברוטב תותים =]
|
|
תמונה -

מצרכים :
חומרים ל-8 מנות:
לרוטב תותים: 1 סלסילה (500 גרם) תותים שטופים ומיובשים 1/4 כוס סוכר 1 כף מיץ לימון טרי 1 כף קוואנטרו (או ליקר תפוזים אחר) לקרם תותים ושוקולד לבן: 1/2 כוס רוטב תותים 2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד לבן קצוץ לוואפל: 500 גרם בצק עלים מעט קמח להגשה: 8 תותים פרוסים לפרוסות דקות
אופן ההכנה :
1. מכינים את רוטב התותים: מרסקים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון למרקם חלק. שומרים במקרר.
2. מכינים את הקרם: מחממים שמנת בסיר ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. מעבירים למקרר ללילה.
3. למחרת מוסיפים 1/2 כוס מרוטב התותים הקר לתערובת השוקולד ומקציפים לקרם חלק. שומרים במקרר.
4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
5. מכינים את הוואפל: מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס”מ, ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים את הבצק בנייר אפייה ומניחים מעליו תבנית אפייה.
6. אופים 40 דקות. מסירים את התבנית העליונה ואת נייר האפייה העליון ואופים 15-10 דקות נוספות, עד שהבצק שחום. מוציאים ומצננים היטב.
7. מניחים על גבי קרש חיתוך, וחותכים בסכין מסור למלבנים בגודל 10X15 ס”מ.
8. מרכיבים את המנה ומגישים: מניחים מלבן בצק עלים על כל צלחת, מזלפים קרם תותים ושוקולד ומקשטים ברוטב תותים ופרוסות תותים.
בתיאבון ( ;
|
עיצוב המתכון ?! ע"י צוות מותק הסדר ?! ע"י צוות מותק * ככה שלא להעתיק כלום כן : ) ? *
כול הזכויות לתכנים ולחומרים שמורות לאתר מותק בלבד !
אלא עם כן צוין אחרת . אין לקחת או להעתיק חומר המקורי לבעל האתר !
כול הזכויות שמורות ל - www.2all.co.il/web/Sites/motek5 © 2009 | טואול .
|
פרסים (;
נעמה - פסס
מעיין - מוניב ^^
הזמנות D:
מיכל - אין אתר גפן אתר כ"מ
מבצעים ?!
נעמה - פס .
מבצעים
מבצע 1
מבצע 2
מבצע 3
מבצע 4
מבצע 5
מבצע 6
מבצע 7
מבצע 8
מבצע 9
מבצע 10
מקרא (:
מוכן
יוכן בקרוב
בהכנה כעת
לפרט
לפרט מחדש
להקפיץ
מוכן חלקית
עבר זמן הפירוט, ולא פירטת!
במידה ופרס לא מוכן תוך 3 ימים ? הקפיצצו את הפפירוט DD:
בקשות 3 .
- מדריך לצ'אט - מעיין
אנחנו נשתדל לבצע ת'בקשות שלכם במהרה DD:
תהנוו 3>
קרדיט
לקחתם ת'רעיון של..
הלוח השמאלי?! בכיף
שימו קדיט מקושר באתרכם :
עיצוב סרגל השמאלי
נלקח מאתר ?!
|