יאמיי מממ טעים!!!
שלום!
הנה מגיע הקיץ ואיתו הים, הבריכה והאבטיח! אבל לא תמיד כשקונים אבטיח הוא מוכן... אז מה לעשות? הנה המדריך איך לזהות אם האבטיח מוכן, אדום וטעים!
המדריך לאבטיח מתוק: 1. הכלל הראשון הוא פשוט: מסתכלים על ה"זנב" של האבטיח. אם הוא יבש סימן שהאבטיח טוב. אבל לפעמים לא מספיק רק זנב טוב... 2. הכלל השני קצת יותר מסובך. לוקחים את האבטיח, מקרבים אליו את האוזן ודופקים עליו. אם הצליל שאתם שומעים הוא חזק ומהדהד (מזיר צליל, שומעים הד) האבטיח טוב! 3. נגיד וכבר יש לכם את האבטיח. אז אם הוא טוב כשתחתכו אותו הוא ישמיע קולות כמו: קראץ' קראק וכל אלה...
הנה דוגמא לזנב טוב (הזנב בחלק העליון של האבטיח): אז מה שצריך אבטיח טוב הוא....
"זנב יבש וצליל חזק ומהדהד!"
מקווה שעזרתי וקיץ שמח!
|