x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
עיר וירטואלית להעתקה!
אתם מוזמנים לעתיק את העיר , או חלקים ממנה. 
 
    מור
    הרשמה
    מספרה
    חנות רהיטים + פלאפונים
    טיסות
    בנק
    Image Hosted by ImageShack.us טיסה לחללל
    Image Hosted by ImageShack.us מאפיה
    Image Hosted by ImageShack.us חנות החשמל
    Image Hosted by ImageShack.us חנות הלבשה
    Image Hosted by ImageShack.us חנות צעצועים
    Image Hosted by ImageShack.us הופעות
    Image Hosted by ImageShack.us חנות רכבים
    Image Hosted by ImageShack.us סיפרייה
    Image Hosted by ImageShack.us תרופות למחלות
    Image Hosted by ImageShack.us חנות חיות
    Image Hosted by ImageShack.us מכון כושר
    Image Hosted by ImageShack.us מחלבה
    Image Hosted by ImageShack.us חוף הים
    Image Hosted by ImageShack.us פיות בקבוק
    Image Hosted by ImageShack.us מסעדת סושי
    Image Hosted by ImageShack.us חנות חייות
    Image Hosted by ImageShack.us ביצי דרקון
    Image Hosted by ImageShack.us סוכנות דוגמנים
    רהיטים
ספר הבישול
מתכון לבראוניז-
 
חומרים:
(מתאים לתבנית בגודל 20X30)

400 ג' שוקולד מריר
400 ג' שוקולד חלב
400 ג' שוקולד לבן
200 ג' קמח
200 ג' חמאה
200 ג' סוכר חום כהה
200 ג' אגוזי מלך קצוצים
170 מ"ל מים
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
שקית אבקת אפיה.
 
אופן ההכנה:
שוברים את השוקולד, כל סוג בנפרד, לחתיכות קטנות. מכניסים לקערה או למערבל מזון 200 ג' שוקולד מריר, 200 ג' שוקולד חלב ואת תמצית הוניל. את השוקולד שנותר (200 ג' שוקולד מריר, 200 ג' שוקולד חלב, 400 ג' שוקולד לבן) מפוררים לחתיכות קטנות יותר ומקפיאים לפחות ל-10 דקות.

מרתיחים בסיר קטן את החמאה, הסוכר, המים ושופכים את הנוזל הרותח על השוקולד הנמצא בקערה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לקערה את הביצים, אחת אחת. לאחר הוספה של כל ביצה מערבבים היטב את תערובת. מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה ומערבבים הכל לתערובת אחידה. מוציאים את השוקולד מהמקפיא ומוסיפים לבצק, מוסיפים את האגוזים ומערבבים הכל. מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים מיד לתנור שחומם מראש. אופים כ-20-25 דקות בחום של 160 מעלות.

להגשה:
ניתן להגיש עם גלידת וניל בצד.

מתכון לפסטה עם רוטב שמנת ופטריות-
מרכיבים:
ל-2 מנות

30 גרם חמאה
2 שיני שום
150 פטריות פורטובלו ושמפיניון
150 גרם ציר בקר
150 גרם שמנת מתוקה
1/4 כפית אגוז מוסקט
30 גרם פרמזן
חופן עירית קצוצה
1/4 כוס יין לבן
אופן הכנה:
מטגנים את הפטריות כ-5 דקות על אש גבוהה עד שהן אידוי כל הנוזלים. מוסיפים את השום הפרוס, ומטגנים כדקה.

מוסיפים את היין מאדים עוד דקה, מוסיפים את הציר והשמנת ומצמצמים.
מוסיפים מלח ופלפל שחור עם חצי מכמות הפרמזן, ממיסים את הפרמזן ומטמיעים ברוטב.

מוסיפים את הפסטה מקפידים ומסדרים בצלחת. מפזרים פרמזן ועירית .  

מתכון ללחם שום-
מצרכים
מצרכים פשוטים לתבנית קטנה של לחם שום:
2 לחמניות
70 גרם גבינה צהובה מגוררת
אורגנו
4 שיני שום
חצי קערה קטנה של שמן זית
אופן ההכנה
מקלפים את השום וכותשים אותו לקערה.
מוסיפים לקערה את שמן הזית.
חותכים את הלחמניות לעיגולים לא רחבים מידי ומורחים בעזרת מברשת את שמן הזית ביחד עם קצת מהשום הכתוש.
לאחר מכן מפזרים את הגבינה המגוררת על כל אחד מחתיכות הלחמניה ועל זה מפזרים אורגנו.

מכניסים לתנור וקולים כ-10 דקות עד שהלחמניות ישחימו במקצת והגבינה תימס.

מתכון כדורי שוקולד-
מצרכים
200 גרם ביסקוויטים
7 כפות סוכר לא גדושות
5 כפות קקאו
9 כפות חלב
1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
צלחת קטנה עם קוקוס טחון
צלחת קטנה עם סוכריות צבעוניות לעוגה
אופן ההכנה
1. מפוררים את הביסקוויטים בתוך שקית פשוטה.

2. שמים את הפירורים בקערה ומוסיפים את הסוכר והקקאו.
מערבבים היטב.

3. מוסיפים את החלב ותמצית הוניל ובוחשים היטב.

4. עושים כדורים וטובלים פעם בקוקוס ופעם בסוכריות.

5. שמים במקרר ומוציאים מתי שרוצים לאכול.

מתכון לפאלפל-
מצרכים
1 ק"ג גרגרי חומוס שהושרו במשך 6-12 שעות במים, עם 1 כף סודה לשתייה
100 גרם בצל יבש, קלוף וקצוץ גס
2 שיני שום גדולות, קלופות
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1/4 כפית כמון טחון
1 פלפל ירוק חריף קטן
מעט מנוזל ההשריה של גרגרי החומוס, ליצירת תערובת לחה
עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה
עלים מ-10 גבעולי כוסברה
מלח
אופן ההכנה
1. מכניסים את כל המרכיבים מלבד הפטרוזיליה והכוסברה למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה, משחתית.

2. פותחים את מכסה המעבד, מכניסים את העלים, סוגרים ומעבדים בזמן הקצר ביותר שנדרש כדי לקצוץ את העלים.

3. מעבירים למיכל אחסון, ממליחים במתינות ומניחים במקרר לחצי שעה. תוחלת החיים של התערובת בתנאי קירור היא 24 שעות.

4. מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 170 מעלות.

5. מרטיבים את הידיים, קורצים כדורים קטנים מתערובת הפלאפל, ומטגנים עד שיזהיבו.