רשימת הקורסים לחשיפה ופירסום:
אנא המתן
מיקרוביולוגיה של מזון
הפתוגנים העיקריים בתעשיית המזון
עקרונות בעיכוב ובקטילת מיקראורגניזמים במזון
שיטות לאיפיון וכימות מיקרואורגניזמים במזון
נושאים נבחרים במזון
תוספי תזונה ורגולציה שמנים ממתיקים ובריאות
תבלינים ריחות וטעמים ובריאות
רגולציה תחיקה וסימון מזון
בטיחות מזון
הכשרת ראשי צוות בטיחות מזון HACCP
בקרת הייגיינה מזיקים וניקיון
לקראת חידוש רישיון
תברואה ובטיחות מזון לקראת חידוש הרישיון
רגולציה תחיקה סימון ותירגול סימון תזנותי
המיקרוביולוגיה הנכונה בחידוש הרישיון
מבדקי איכות פנימיים
מבדקי איכות פנימיים וחיצוניים ( יומיים בחיפה)
מבדקי איכות פנימיים לפי ISO 9001:2008( יומיים )
מבדקי איכות פנימיים לאיכות הסביבה ( יומיים )
מבדקי איכות פנימיים לבטיחות וגהות עובדים ( יומיים )
מבדקי איכות פנימיים למערכת משולבת ISO 14001 OHSAS 18001 (שלושה ימים)
כללי
הכרת התקן ISO 14001
הכרת התקן OHSAS 18001
הכרת התקנים ISO 14001 OHSAS 18001 ( ביום אחד )
הכרת התקן לניהול סיכונים ISO 31000
הכרת התקן ISO 26000 מחויבות חברתית
*
הנושאים המועדפים לפירסום
*
שם
תפקיד
*
חברה
*
נייד
כתובת מייל
הערות בקשות דרישות מיוחדות