יש כמה שאלות שהעסיקו אותי לגבי קרמבו..
מי המציא אותו?
מה השיטה הכי "יעילה" לאכול אותו - קודם העוגיה? אולי קודם הקצף?
ו.. האם עוגת קרמבו תהיה יותר טעימה מהממתק?
אז בניגוד למה שחשבתי, לא אנחנו המצאנו את הקרמבו..
הוא הומצא בדנמרק, מסתבר, לפני כ-200 שנה!
לגבי השיטה.. בעיניי לפחות, קודם הקצף!
לגבי העוגה - תחליטו אתם.
(תמונת העוגה תעלה בקרוב)
מתכון לעוגת קרמבו ביתית קלה להכנה וכל כך טעימה !
קדימה למטבח!
מצרכים:
1 חבילת ביסקוויטים (מסוג פתי בר)
(וצלחת חלב לטבילה)
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
לציפוי:
150 ג' שוקולד מריר
1/3 כוס חלב
1 כפית גדושה קקאו
30 ג' חמאה/מחמאה
אופן ההכנה:
מניחים בתבנית 2 שכבות של פתי בר טבולים קלות בחלב.
מקציפים את השמנת, החלב והאינסטסט פודינג לקצפת יציבה ויוצקים על הביסקוויטים.
ממיסים קערה במיקרו את כל חומרי הציפוי יחד ויוצקים על הקצפת.
נו.. אז מה יותר טעים?
|