אופן ההכנה:
לנקות את הדג היטב מהעור ומכל העצמות שניתן להוציא
את הזנב הסנפירים והראש. (לא לזרוק את כל מה שהוצאנו
מהדג.
להמליח במלח את הדג הנקי ולהכניס למקרר ל 3 שעות.
לחמם במחבט את השמן ולטגן את הדג עד שיזהיב טוב טוב.
הוצא את הדג וטגן את הבצל עד שישחים.
להכניס את הבצל, את העצמות, העור, הסנפירים והראש לסיר
עם 3 ליטר מים ולבשל למשך 3 שעות.
את האורז שטוף והשרה במים חמים לחצי שעה.
לסנן את הנוזלים שבושלו עם הפסולת של הדג .
לסנן את האורז מהמים שבו היה מושרה.
להכניס לסיר בישול את האורז, חלקי הדג המטוגן,
ואת כל הנוזלים שבהם בישלנו את עצמות הדג .
(חייב שיישאר לנו לפחות 2 ליטר נוזלים)
לטבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולבשל עד שנגיע
לסמיכות הרצויה, וחלקי הדג יתפוררו למגע של המזלג.
עם יש צורך נוסיף מים.
להגיש עם חצאי לימונים טיבול לפי רצון הסועד.